Bemutatkozik
a Sárkányeszme

Sárkányeszme - DK Richards

Sárkányeszme, a kiválasztottak próbája

Bátor kalandor, isten hozott a Sárkányeszme világában. Ne ijedj meg ha utazásod során emberszerű sárkányokkal találkozol; ők Arnoria bölcs lényei, az emberiség ősi szövetségesei. Sok mindent megtudhatsz róluk, és a továbbiakban rengeteg leírást fogsz találni róluk.

Közös világuk is egy nagyon furcsa világ; egy hatalmas lebegő sziget, melyet Dra'karioth, az őssárkány szelleme tart fenn. A Sárkányeszme első kötete, a Kiválasztottak próbája igyekszik bemutatni ezt a világot és lakóit, ám nem ragad le csak a karakterek és városok leírásánál. Egy történet bontakozik ki azokról a sárkányokról és emberekről, akik örök csatát vívnak a mindent elnyelő sötétséggel szemben.

Arnoria, Dra’karioth világainak talán legösszetettebb szigete. Háborúk, viszályok, ellentétek ugyanúgy jelen vannak, mint ahogyan a béke, barátság vagy akár a szeretet. Ezen a szigeten ősi szövetségben élnek az emberek és a sárkányok, melynek köszönhetően kitartóan dacol Gor'nalaos hatalmával szemben. Csakhogy az elfekkel kialakult viszálykodásuk következtében Uwe’daf gyengül, és még ezt a megbonthatatlan szövetséget is már csak nehezen tudja fenntartani.

Gor’nalaos, a Sötét sárkány már évszázadok óta próbál betörni a szigetre, folyamatosan gyengítve az emberek királyságát, és a sárkányok hatalmát. Kitartó munkája pedig lassan meghozhatja eredményét…

Az Újkor 1888.- ik évében járunk. Ezüstkarmú Kro'nal, Kannar városának vezetője idén rendezi az ifjú Bajnokok próbáját, melyben sárkányok versengenek egymással, hogy elnyerjék az Aranysárkány címet. Ez a cím nem egy közönséges, hétköznapi kiváltság, mely nemesi rangokkal vagy vagyonnal ruházza fel a győztest. A jóslat szerint óriási hatalom birtokosa lesz a Kiválasztott, mely a békét és az egyensúlyt hozhatja el Dra’karioth világára, sőt Crelatus minden szigetére. 

Sokan kapnak lehetőséget, hogy bizonyítsák rátermettségüket és bátorságukat. És nekem elhihetitek, nem szabad lebecsülni még a legkisebbeket sem!

Isten hozott Arnoriában!

SZERETNÉL CSATLAKOZNI HOZZÁNK?

Gyere és csatlakozz te is Arnoria sárkányaihoz! Saját YouTube csatornánkon hangoskönyveket és sárkányeszmés videókat nézhetsz meg. Kövess minket a Facebook-on is, nehogy lemaradj valamiről!

Sárkányeszme első kötete

Sárkányeszme, a kiválasztottak próbája
Sárkányeszme logo

2019 © bd-tech.hu – Minden jog fenntartva