Pailorodon

Pailorodon

Ezeket a lényeket évszázadok óta Arnoria szerte mindenhol alkalmazzák. Rendkívül jó teherbírásúak, ezért elsősorban igás állatoknak tenyésztik. Nagyra nőtt jószágok, melyek a lovak magasságához mérhetőek, csak hosszabb nyakkal. Izmos mellső lábaikkal könnyedén megbirkóznak a terepviszonyokkal, miközben mázsás terhet kell hordaniuk. Termőföldek megművelésére is inkább ezeket az állatokat alkalmazzák, hisz naphosszat képesek megállás nélkül szántani.

Hosszú nyakuknak köszönhetően könnyedén és gyorsan észreveszik a ragadozókat, és ekkor a csorda rögtön összetömörül. Hatalmas talpuk alatt a föld is megremeg, mikor elkezdenek dübörögni és addig nem is hagyják abba, míg ellenfelüket el nem riasztják. Nagy csordákban élnek, és bár elégé lomhák, nagyon nincs szükségük a futásra. A csorda minden tagja számít, ezért mindenkit megvédenek a ragadozóktól, de még az emberektől is. Ám a betört, emberekhez szokott Pailorodonok nagyon készségesek és jó munkaerők.

Isten hozott Arnoriában!

SZERETNÉL CSATLAKOZNI HOZZÁNK?

Gyere és csatlakozz te is Arnoria sárkányaihoz! Saját YouTube csatornánkon hangoskönyveket és sárkányeszmés videókat nézhetsz meg. Kövess minket a Facebook-on is, nehogy lemaradj valamiről!

Sárkányeszme első kötete

Sárkányeszme, a kiválasztottak próbája
Sárkányeszme logo

2019 © bd-tech.hu – Minden jog fenntartva