Lovak

Lovak

Arnoria legelterjedtebb és legsokoldalúbb állata. Az emberiség, de még az elfek is előszeretettel tenyésztik, noha a technika és a tudomány számtalan eszközt a rendelkezésre bocsájtott, az utazás eme ősi módja még korántsem ment ki a divatból.

Arnoria két királysága, Uwe'daf és Kar'wel nem csak utazásokra használják ezeket a csodálatos állatokat, hanem harcokra is. Az idő előrehaladtával újabb és újabb fajtákat tenyésztettek ki, mind más-más előnyökkel bírtak. Harci feladatokra könnyű és nehéz lovakat alkalmaztak, melyek Rhyamvar legelőiről érkeztek. Sokoldalúságuk a csatamezőkön nagyban megsegítette az emberek győzelmeit, demoralizálva az ellenség sorait. Gyorsak és kitartóak. Egy jól idomított és felkészített ló minden feladatot el tudott látni, a tehercipeléstől kezdve, a kocsi hintók húzásán át, cirkuszi mutatványokig bezárólag.

Nemesi fajtájukat, a királyi méneseket (ahogyan a nevük is utal rá) királyok és urak szívesen használták hatalmuk fényűzésére, mert mi lehetne fenségesebb látvány egy ilyen állatnál.

Isten hozott Arnoriában!

SZERETNÉL CSATLAKOZNI HOZZÁNK?

Gyere és csatlakozz te is Arnoria sárkányaihoz! Saját YouTube csatornánkon hangoskönyveket és sárkányeszmés videókat nézhetsz meg. Kövess minket a Facebook-on is, nehogy lemaradj valamiről!

Sárkányeszme első kötete

Sárkányeszme, a kiválasztottak próbája
Sárkányeszme logo

2019 © bd-tech.hu – Minden jog fenntartva